Johto

Yhtiön johto koostuu toimitusjohtajasta ja talousjohtajasta. Toimitusjohtaja johtaa ja valvoo yhtiön liiketoimintaa osakeyhtiölain ja hallituksen antamien ohjeiden ja valtuuksien mukaisesti. Talousjohtaja vastaa talouden raportointiprosessista sekä tukee toimitusjohtajaa yhtiön liiketoiminnan hoitamisessa.

Jussi Majamaa, toimitusjohtaja

Jussi Majamaa (s.1971, KTM) aloitti Sievi Capital Oyj:n toimitusjohtajana 1.9.2021. Hän on aikaisemmin toiminut rahoitusalalla pohjoismaisten ja globaalien investointipankkien (mm. SEB Investment Bank, UBS Investment Bank) palveluksessa Helsingissä ja Lontoossa sekä neuvonantajana erilaisissa yritysjärjestelyissä. Viimeiset seitsemän vuotta hän on toiminut alan yrittäjänä.

Markus Peura, talousjohtaja

Markus Peura (s. 1983, KTM, CFA) on työskennellyt Sievi Capital Oyj:n palveluksessa vuodesta 2016 alkaen. Hän on aikaisemmin toiminut pääomasijoitusalalla Suomen Teollisuussijoituksessa (2012–2016) sekä erilaisissa asiantuntijatehtävissä mm. Ålandsbanken Abp:n, Rautaruukki Oyj:n sekä Kaupthing Bank Oyj:n palveluksessa.