Sijoittajat

Sievi Capital lyhyesti

Sievi Capital on suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia listaamattomiin pieniin sekä keskisuuriin kotimaisiin yrityksiin. Olemme kohdeyhtiöidemme johdon ja kanssaomistaijien luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka tukee kohdeyhtiöiden kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista aktiivisella omistajuudella. Aktiivinen kumppanuutemme luo lisäarvoa myös osakkeenomistajillemme.

Teemme sijoituksemme aina suoraan taseestamme, mikä mahdollistaa sijoitustoiminnan ketteryyden ja joustavuuden. Kaikessa toiminnassamme olemme sitoutuneet vastuullisiin ja eettisiin toimintatapoihin. Sievi Capitalin osake on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsingissä.

Tilaa uutiskirjeemme -

Haluatko saada ajankohtaista tietoa Sievi Capitalista sähköpostiisi?

  x

  Tiedotteet

  KH-koneiden rohkea visio sai riskin jakajan

  Sievi Capital sijoitti KH-Koneisiin vuonna 2017. Sen jälkeen yhtiö on laajentunut uusille toimialoille, mennyt Ruotsin markkinoille ja yli kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Yrittäjien visio on kantanut ja samalla yhtiö on on säilyttänyt sille ominaisen hengen.

  Lue lisää

  Lukitusalan edelläkävijä toi sijoituksen takaisin kymmenkertaisena

  Sievi Capital sijoitti iLOQ:iin sen varhaisina vuosina ja tuki omistajana yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Innovatiivisen yrityksen johtoa miellytti "yrittäjähenkinen ja olennaiset asiat tunnistava" omistaja.

  Lue lisää