Sijoituskohteet

Indoor Group on johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Baltiassa. Konserniin kuuluvat Suomessa ja Virossa toimivat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka sekä sohvatehdas Insofa Oy. Lisäksi ketjuilla on omat verkkokaupat Virossa ja Latviassa.
KH-Koneet Group on yksi johtavista maanrakennuskoneiden maahantuojista Suomessa ja Ruotsissa, joka tarjoaa oikean laitteen jokaiseen maanrakennuksen ja materiaalinsiirron käyttökohteeseen, kattavat huolto- ja varaosapalvelut sekä ammattitaitoisen teknisen tuen. Konserniin kuuluu koneita maahantuovat, myyvät ja huoltavat liiketoimintayksiköt KH-Koneet, Kobelco Center, Edeco Tools, KH-Maskin sekä maanrakennuskonekonevuokraamot Crent ja S-Rental.
Logistikas tarjoaa lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin palveluita, logistiikan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisvaltaisia hankintapalveluita. Yhtiö toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa että asiakkaiden tiloissa vastaten sisälogistiikkatehtävistä.
Nordic Rescue Group on pelastusajoneuvoihin erikoistunut konserni, johon kuuluvat Saurus Oy ja Vema Lift Oy. Yhtiöt ovat kotimaisia pelastusnostin- ja pelastusajoneuvovalmistajia, joiden liiketoiminnasta merkittävä osa on kansainvälistä. Konsernin asiakkaita ovat julkiset ja yksityiset (mm. teollisuus, lentokentät) pelastuslaitokset.

Aiemmat sijoitukset

Apetit on elintarviketeollisuusyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
Efore Oyj on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen yhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
Finelcomp tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointi- ja kiinnitysmekaniikan tarpeisiin sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta.
iLOQ on nopeasti kansainvälistyvä suomalainen lukitusalan kasvuyhtiö. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi innovatiivisia, korkean turvallisuustason elektronisia lukitusratkaisuja.
IonPhase kehittää ja valmistaa korkealuokkaisia puolijohtavia polymeerejä, jotka auttavat hallitsemaan muovituotteiden staattista pintasähköisyyttä.
Kitron on norjalainen pörssinoteerattu elektroniikkasopimusvalmistaja.
Panphonics Oy on suuntaavaan ääniteknologiaan perustuvien tuotteiden valmistaja.
Suvanto Trucks on yksi Pohjoismaiden suurimmista itsenäisistä raskaan ajokaluston myyjistä. Yhtiön liiketoiminta koostuu käytettyjen ja uusien hyötyajoneuvojen, niihin liittyvien lsälaitteiden, varaosien ja huolto- ja korjauspalveluiden myynnistä sekä autorahoituspalveluista. Suvanto Trucksilla on toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.
Ⓒ2021 Sievi Capital Oyj