Sievi Capital

Sievi Capitalin ja Boreon suunniteltu yhdistyminen

Lue lisää >

Ylimääräinen yhtiökokous 2021

Lue lisää >

Sievi Capital

Sievi Capital on suomalaisten yrittäjien kumppani. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten arvon rakentamista, tuloksellisuutta ja kasvua sekä vahvistamme samalla koko maan kilpailukykyä. Uskomme, että menestymme parhaiten yhdessä yrittämällä. Sievi Capitalin osake on listattu Helsingin pörssiin.

5

Toimialaa

483

Yhteenlaskettu liikevaihto (m€)

Tilaa uutiskirjeemme -

Haluatko saada ajankohtaista tietoa Sievi Capitalista sähköpostiisi?

  x

  Liiketoimintamallimme

  Liiketoimintamallimme luo kasvualustan suomalaisille pk-yrityksille. Mahdollistamme kohdeyhtiöillemme merkittävätkin kasvuharppaukset strategisella ja rahoituksellisella osaamisellamme.

  Lue lisää >

  Sievi Capital sijoituskohteena

  Sievi Capitalin osakkeenomistajat pääsevät hyötymään listaamattomien kasvuyhtiöiden hyvästä tuottopotentiaalista, ja voivat sijoittaa näihin lupaaviin suomalaisyrityksiin hajautetusti.

  Lue lisää >

  Sievi Capital omistajana

  Sievi Capital on pitkäaikainen ja sitoutunut kumppani kohdeyrityksillemme, suomalaisille listaamattomille pk-yrityksille. Tulemme kohdeyritystemme yrittäjien kumppaniksi jakamaan riskiä ja mahdollistamaan yrityksen potentiaalin täysimääräisen hyödyntämisen tuellamme.

  Sievi Capital kehittää kohdeyhtiöitään aktiivisella omistajuudella yhdessä ammattimaisten neuvonantajiemme verkoston kanssa. Tavoitteemme ovat korkealla, ja kun kohdeyhtiöidemme liiketoiminta kehittyy ja niiden arvo kasvaa, sekä kohdeyhtiöiden omistajayrittäjät että Sievi Capitalin osakkeenomistajat hyötyvät.

  Vastuullisuus ja eettiset toimintatavat ovat olennainen osa omaa toimintaamme sekä kehitystyötä kohdeyhtiöissämme. Vastuullisen sijoittamisen periaatteet on liitetty osaksi Sievi Capitalin sijoitusten päätöksentekoprosessia ja omistajakäytäntöjä. Uusia sijoituspäätöksiä tehtäessä ja sijoituskohteita kehittäessä Sievi Capital näkee tärkeänä ymmärtää sijoituskohteiden ympäristöön, sosiaalisiin asioihin ja hyvään hallintotapaan liittyviä riskejä ja mahdollisuuksia niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä.

  Lue lisää meistä omistajana

  Ajankohtaista

  Kohdeyhtiömme

  Indoor Group

  Indoor Group

  Indoor Groupin Asko ja Sotka -ketjut ovat Suomen tunnetuimpia kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppoja. Konserniin kuuluu vähittäiskauppaketjujen lisäksi huonekalutehdas Insofa. Askolla ja Sotkalla on yli 90 myymälää Suomessa ja Virossa sekä voimakkaassa kasvussa oleva verkkokauppatoiminta.

  Hankintavuosi 2017
  Omistusosuus
  58,2 %
  Lue lisää

  KH-Koneet Group

  KH-Koneet Group

  KH-Koneet Group on Pohjoismaiden johtavia rakennus- ja maansiirtokoneiden myyjiä. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisesti laitteet, varusteet ja palvelut niin maanrakennuksen, kiinteistöhuollon kuin materiaalinkäsittelyn tarpeisiin. KH-Koneet Groupin edustamista tuotemerkeistä tunnetuimpia ovat Kramer, Yanmar, Kobelco sekä Wacker Neuson.

  Hankintavuosi 2017
  Omistusosuus
  66,4 %
  Lue lisää

  Logistikas

  Logistikas

  Logistikas tarjoaa lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin palveluita, logistiikan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisvaltaisia hankintapalveluita. Yhtiö toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa että asiakkaiden tiloissa vastaten sisälogistiikkatehtävistä.

  Hankintavuosi 2020
  Omistusosuus
  65,9 %
  Lue lisää

  Nordic Rescue Group

  Nordic Rescue Group

  Nordic Rescue Group on pelastusajoneuvoihin erikoistunut konserni, johon kuuluvat Saurus Oy ja Vema Lift Oy. Yhtiöt ovat kotimaisia pelastusnostin- ja pelastusajoneuvovalmistajia, joiden liiketoiminnasta merkittävä osa on kansainvälistä kauppaa. Konsernin asiakkaita ovat julkiset ja yksityiset (mm. teollisuus, lentokentät) pelastuslaitokset.

  Hankintavuosi 2020
  Omistusosuus
  67,9 %
  Lue lisää

  HTJ

  HTJ

  HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajakonsulttiyrityksistä ja tarjoaa asiakkailleen rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon monipuolisia asiantuntijapalveluita. Yhtiö työllistää noin 150 asiantuntijaa ja sillä on toimipisteet Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hämeenlinnassa.

  2021
  Omistusosuus
  92,4 %
  Lue lisää

  KH-Koneiden rohkea visio sai riskin jakajan

  Sievi Capital sijoitti KH-Koneisiin vuonna 2017. Sen jälkeen yhtiö on laajentunut uusille toimialoille, mennyt Ruotsin markkinoille ja yli kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Yrittäjien rohkea visio on kantanut ja samalla yhtiö on säilyttänyt sille ominaisen hengen.

  Read more

  Lukitusalan edelläkävijä toi sijoituksen takaisin kymmenkertaisena

  Sievi Capital sijoitti iLOQ:iin sen varhaisina vuosina ja tuki omistajana yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Innovatiivisen yrityksen johtoa miellytti ”yrittäjähenkinen ja olennaiset asiat tunnistava” omistaja.

  Read more