Kohdeyhtiömme

Sievi Capital omistajana

Sievi Capital on sitoutunut kumppani kohdeyrityksilleen, suomalaisille listaamattomille pk-yrityksille. Olemme kohdeyritysten yrittäjien kumppani, jaamme riski ja mahdollistamme tuellamme yrityksen potentiaalin täysimääräisen hyödyntämisen. Olemme muutosmatkalla pääomasijoitusyhtiöstä kohti monialakonsernia. Keskipitkän aikavälin tavoitteenamme on muuttua kohdeyhtiöidemme KH-Koneet Groupin liiketoiminnan ympärille rakentuvaksi teolliseksi konserniksi.

Lue lisää strategiamuutoksesta täältä 

Sievi Capitalin muiden kohdeyhtiöiden kehittäminen jatkuu entiseen tapaan, ja niistä on tarkoitus irtautua arvonluonnin kannalta optimaalisessa vaiheessa. Kohdeyhtiöiden irtautumisista tulevina vuosina saadut varat on tarkoitus käyttää KH-Koneet Groupia tukeviin yritysostoihin, muiden kohdeyhtiöiden kehittämiseen ja osinkoihin.

KH-Koneet Group

KH-Koneet Group on Pohjoismaiden johtavia rakennus- ja maansiirtokoneiden myyjiä. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisesti laitteet, varusteet ja palvelut niin maanrakennuksen, kiinteistöhuollon kuin materiaalinkäsittelyn tarpeisiin. KH-Koneet Groupin edustamista tuotemerkeistä tunnetuimpia ovat Kramer, Yanmar, Kobelco sekä Wacker Neuson.

Omistusosuus 90,5 % Hankintavuosi 2017 Liikevaihto 168,7 m€ (2021)
Indoor Group

Indoor Groupin Asko ja Sotka -ketjut ovat Suomen tunnetuimpia kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppoja. Konserniin kuuluu vähittäiskauppaketjujen lisäksi huonekalutehdas Insofa. Askolla ja Sotkalla on yli 90 myymälää Suomessa ja Virossa sekä voimakkaassa kasvussa oleva verkkokauppatoiminta.

Omistusosuus 58,3 % Hankintavuosi 2017 Liikevaihto 204,8 m€ (2021)
Logistikas

Logistikas tarjoaa lähilogistiikan, sisälogistiikan ja paikallisvarastoinnin palveluita, logistiikan asiantuntijapalveluita sekä kokonaisvaltaisia hankintapalveluita. Yhtiö toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla sekä omissa logistiikkakeskuksissa että asiakkaiden tiloissa vastaten sisälogistiikkatehtävistä.

Omistusosuus 65,9 % Hankintavuosi 2020 Liikevaihto 22,0 m€ (2021)
Nordic Rescue Group

Nordic Rescue Group on pelastusajoneuvoihin erikoistunut konserni, johon kuuluvat Suomessa toimiva Saurus Oy ja Ruotsissa toimiva Sala Brand AB. Nordic Rescue Group on Pohjoismaiden johtava alan yritys.

Omistusosuus 67,9 % Hankintavuosi 2020 Liikevaihto 37,6 m€ (2021)
HTJ

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajakonsulttiyrityksistä ja tarjoaa asiakkailleen rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon monipuolisia asiantuntijapalveluita. Yhtiö työllistää noin 150 asiantuntijaa ja sillä on toimipisteet Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hämeenlinnassa.

Omistusosuus 91,7% Hankintavuosi 2021 Liikevaihto 19,0 m€ (2021)

KH-Koneiden rohkea visio sai riskin jakajan

Sievi Capital sijoitti KH-Koneisiin vuonna 2017. Sen jälkeen yhtiö on laajentunut uusille toimialoille, mennyt Ruotsin markkinoille ja yli kaksinkertaistanut liikevaihtonsa. Yrittäjien rohkea visio on kantanut ja samalla yhtiö on säilyttänyt sille ominaisen hengen.

Lue lisää

Lukitusalan edelläkävijä toi sijoituksen takaisin kymmenkertaisena

Sievi Capital sijoitti iLOQ:iin sen varhaisina vuosina ja tuki omistajana yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Innovatiivisen yrityksen johtoa miellytti ”yrittäjähenkinen ja olennaiset asiat tunnistava” omistaja.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää >